Senior Partners
Vår kompetens - Din resurs!

Intresserad gå med i SEPAM?

Senior Partners har ett inre och ett yttre nätverk, det inre är våra Partners som ansvarar för verksamheten idag och framåt. Att bli Partner är både en förmån och ett ansvar för Senior Partners framtid.
Det yttre nätverket är SEPAM, där du kan ansluta dig utan att ha de krav på dig som ställs på våra Partners. Du är fri ta uppdrag via annan part samtidigt som du har en tillhörighet och kollegor i nätverket.
Vi anordnar nätverksträffar och vi arbetar även med en ersättningsmodell, vilket gör det intressant hitta uppdrag till andra i nätverket.
Nätverket SEPAM är till för dig som idag är konsult i eget bolag eller har tagit beslut att fortsätta ditt yrkesliv som konsult. Vår erfarenhet är att det är stora utmaningar att arbeta som fristående konsult, då man samtidigt som man är ute på uppdrag ska ha tid för att bygga sitt varumärke och skapa kontakter för nya uppdrag.

Är du med i nätverket har du vår hemsida och andra digitala kanaler samt nätverket som marknadsför dig. Du kan senare ansöka om Partnerskap om din kompetensprofil stärker Senior Partners kompetensområden och har en drivkraft att vara med och utveckla Senior Partners.

Stämmer detta in på dig?

  • Är du idag fristående konsult och har erfarenhet inom Senior Partners kompetensområden?
  • Har du lång och gedigen erfarenhet av att arbeta som chef/specialist?
  • Har du erfarenhet från privata företag eller offentliga verksamheter inom kommunal och regional förvaltning?
  • Verkar du i ett eget bolag och vill tillhöra ett sammanhang?
  • Behöver du fler kontaktytor och behöver utöka ditt nätverk för att skapa nya affärer?
  • Vill du ha möjlighet skapa gemensamma affärer med andra konsulter?

Då kan SEPAM nätverket vara något för dig!

Kontakta oss på telefon eller mejla en intresseanmälan. Vi vill gärna ha den skriftligt tillsammans med din CV och konsultprofil. Den skall även innehålla varför du är intresserad av att tillhöra vårt nätverk samt vilka typer av uppdrag du anser dig lämplig att ta.

Har du frågor är du välkommen kontakta oss på tel. 0708-62 77 36 eller e-post: lena.jiderud@seniorpartners.se.

 
Post
Samtal